***FÅTAL PLATSER KVAR – FÖRST TILL KVARN FÅR JAGA ***

7-10 december 2017 åker Marcus & David tillsammans med Jaktradions lyssnare för två dagars intensiv drevjakt i Tjeckien. Vi kommer starta jakten med drevjakt på frilevande vilt och avslutar med hägnjakt och hoppas och tror att det skall bli några riktigt bra dagar. Ta chansen och följ med på en spännande jaktresa tillsammans med likasinnade!

Årets jaktresa är en 2 dagars drevjakt i Tjeckien på Vildsvin, Sikahjort och Mufflon. Resan arrangeras av jaktitjeckien.se och äger rum 7-10 dec 2017. Vi anländer till Prag den 7 december och blir där upphämtad med buss, vid ankomst till vårt boende väntar middag och genomgång av jakten. Detta är en klassisk drevjakt med fokus på årsgris av vildsvin, kalv & hind av sikavilt samt får & lamm av mufflon. Dessa ingår i fastpriset vilket innebär att det inte tillkommer några fällavgifter på dessa. Förväntad avskjutning minimum 60 vilt efter 2 dagars jakt. Första dagen jagar vi på frilevande vilt på ca 900 ha och andra dagen jagar vi i hägn på ca 500 ha. Varje dag ingår givetvis frukost, lunch och middag – maten är riklig och mycket god. Jakt*, helpension och logi kostar 1 420 EUR exkl flyg (* årsgris av vildsvin, kalv och hind av sikavilt samt får och lamm av mufflon ingår i fastpriset).

Detta kommer att bli en oförglömlig resa du inte vill missa! För att se hur tidigare jakter varit gå in på jaktitjeckien.se

För att anmäla intresse till jaktresan till Tjeckien 7-10 december, fyll i intresseanmälan nedan snarast – antalet platser är begränsat! Efter intresseanmälan mailar vi dig information om hur du betalar in handpenning, det först när denna är betald till arrangören som din plats säkrad.

INTRESSEANMÄLAN JAKTRESA TJECKIEN 7-10 DECEMBER 2017

För- och efternamn

Personnummer

Mobilnummer

Mailadress (kontrollera att du skriver rätt - all kommunikation sker per mail!)

Bostadsort

Jag flyger från
StockholmKöpenhamn