HÄNG MED JAKTRADION PÅ EN OFÖRGLÖMLIG JAKTRESA TILL TJECKIEN!

***BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER – FÖRST TILL KVARN FÅR JAGA ***

21-25 november 2018 åker Marcus & David tillsammans med Jaktradions lyssnare för tre dagars intensiv drevjakt i Tjeckien. Vi kommer att jaga 3-5 såtar per dag med mellanliggande bra lunch i skogen, och ser fram emot några riktigt bra jaktdagar. Bra logistik, god och rikligt med mat, gott om tjeckiskt öl, skön avslappnad samvaro samt inte minst viktigt några professionellt organiserade drevjaktsdagar med svensk tolk erbjuds. Dessa jaktdagar blir första för säsongen på reviren. Ta chansen och följ med på en spännande jaktresa tillsammans med likasinnade!

Årets jaktresa är en 3 dagars drevjakt i Tjeckien på Vildsvin, Sikahjort, Kronhjort, Dovhjort, Predatorer och Mufflon. Resan arrangeras av jaktitjeckien.se. Vi anländer till Prag den 21 november och blir där upphämtade med buss, vid ankomst till vårt boende väntar middag och genomgång av jakten. Detta är en klassisk drevjakt på frilevande vilt där det mesta ingår i det fasta priset. Varje dag ingår givetvis frukost, lunch och middag – maten är riklig och mycket god. Tre dagars jakt*, helpension och logi kostar 1 590 EUR exkl flyg (* se bilaga för full info samt ev pristillägg).

Detta kommer att bli en oförglömlig resa du inte vill missa! För att se hur tidigare jakter varit gå in på jaktitjeckien.se

För att anmäla intresse till jaktresan, fyll i intresseanmälan nedan snarast – antalet platser är begränsat! Efter intresseanmälan mailar vi dig information om hur du betalar in handpenning, det först när denna är betald till arrangören som din plats säkrad.

INTRESSEANMÄLAN JAKTRESA TJECKIEN 21-25 november 2018

För- och efternamn

Personnummer

Mobilnummer

Mailadress (kontrollera att du skriver rätt - all kommunikation sker per mail!)

Bostadsort

Jag flyger från
StockholmKöpenhamn